ODIK voorlopig even voorzitterloos

ODIK moet het voorlopig stellen zonder voorzitter. Het is tot nu toe nog niet gelukt om iemand te vinden die de komende jaren die rol wil oppakken. Lees hier de toelichting van aftredend voorzitter Rick Borkent.
 
“In de afgelopen jaren heb ik me met veel plezier ingezet voor deze mooi club. Ik vond het een eer om voorzitter te zijn, deel te maken van een enthousiast bestuur en na te denken over het reilen en zeilen én de toekomst van de vereniging waar ik zelf veel aan te danken heb. De combinatie van het voorzitterschap met een drukke baan en een jong gezin vraagt echter om keuzes. Ik wil meer tijd thuis besteden en daarom ben ik afgetreden.”
 
“In de afgelopen maanden hebben we intensief gezocht naar een opvolger. Er zijn meerdere kandidaten gepolst en gesproken. Helaas zonder resultaat. De keuze om de voorzittershamer nu definitief neer te leggen, is een moeilijke. Maar door blijven gaan omdat er geen opvolger is, is ook geen optie. Het moment is nu gekomen om de voorzittershamer definitief neer te leggen. Het is nu aan anderen om op te staan. Ik heb er alle vertrouwen in dat er iemand deze mooie uitdaging wil aangaan.”
 
“Natuurlijk ben ik niet direct helemaal buiten beeld bij ODIK. Ik blijf nog betrokken bij de pr-comissie én de herinrichting van ons sportcomplex; een dossier waarin ik in de afgelopen 2,5 jaar veel tijd en energie in heb gestoken. Dat wil ik goed afronden. Ook blijf ik – als er een kandidaat zich aandient – uiteraard bereid om iemand in te werken en zorgvuldig zaken over te dragen. Tot slot sta ik straks nog regelmatig als trotse vader langs de lijn op ons mooie complex. Vanaf deze plek wil ik jullie bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in de afgelopen jaren.”
Wil jij het voorzitterschap van ODIK oppakken? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen