Hé scheids......!

Zonder scheidsrechter is er geen korfbalwedstrijd. Voor ODIK is het heel belangrijk dat we voldoende (opgeleide) verenigingsscheidsrechters hebben. Vind jij fluiten leuk en zou je er wel eens wat meer over willen leren? Meld je dan nu aan voor de opleiding KNKV-scheidsrechter! De KNKV biedt een opleidingstraject aan die van elke speler een gediplomeerd scheidsrechter kan maken. Je begint met een spelregelcursus die je gewoon zelf online en dus in je eigen tijd kan volgen. Na dit theorie gedeelte, ga je een praktijkcursus volgen. Hiervoor fluit je drie wedstrijden waarbij je begeleid wordt door een ervaren scheidsrechter van ODIK. Daarna leg je een Proeve van Bekwaamheid af.
 
Hierna kun je af en toe op pad om voor ODIK een wedstrijdje te fluiten. Je krijgt van ons een scheidsrechter tenue en een kleine vergoeding. Je zit nergens aan vast en kunt helemaal zelf indelen wanneer je eens wilt fluiten.
 
Het afgelopen seizoen heeft Maarten Ike deze opleiding ook gevolgd. Ga gerust eens met hem praten als je wat meer informatie wilt.
 
Lijkt je dit wat? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen