ODIK sluit kledingdeal met OnlyKorfbal.nl

ODIK heeft een nieuwe kledingleverancier. Het gaat om OnlyKorfbal.nl. Dit bedrijf gaat de komende jaren de trainingspakken, wedstrijdshirts, inschietshirts en sporttassen van ODIK leveren. 

 
OnlyKorfbal.nl is dé korfbalwebshop van Nederland en onder andere leverancier van het bekende sportmerk Hummel. Oprichter en eigenaar Manfred Hofstede heeft zelf gekorfbald en heeft op prettige wijze meegedacht met ODIK. Zo is een contract tot stand gekomen dat goed aansluit bij onze wensen en meerwaarde oplevert voor onze vereniging. 
 
De komende jaren kunnen we in samenwerking met OnlyKorfbal.nl namelijk meerdere teams voorzien van nieuwe outfits. Die zullen er iets anders uitzien dan onze huidige outfits. ODIK heeft namelijk gekozen voor de nieuwe kledinglijn van Hummel krijgt, met iets andere trainingspakken en een wedstrijdshirt dat zowel een modern tintje heeft als retro-elementen van historische ODIK-shirts. Deze zomer worden de eerste shirts geproduceerd, zodat we er in het nieuwe seizoen gebruik van kunnen maken. 
 
OnlyKorfbal beschikt ook over een uitgebreid assortiment aan aanverwante korfbalproducten. Denk bijvoorbeeld aan zaalkorfbalschoenen, kunstgrasschoenen, wedstrijdbroekjes, rokjes en korfbalsokken. ODIK-leden kunnen die voortaan eenvoudig via de online ledenshop bestellen. Op de ODIK-site komen banners naar de webshop van OnlyKorfbal.nl. Bovendien zullen we in samenwerking met OnlyKorfbal.nl in het komende seizoen één of twee avonden organiseren waarop je in de ODIK-kantine korfbalschoenen kunt passen en aanschaffen, waarbij je advies kunt vragen aan Manfred. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen