ODIK vindt nieuwe penningmeesters

Johan Schuurman is de nieuwe penningmeester van ODIK. Hij gaat per direct aan de slag met de financiën van ODIK en zal gaandeweg zijn opvolger opleiden. Dat wordt Joost van Dieen.

Johan speelt in ODIK 3 en was tot 2015 al penningmeester van ODIK. Hij kent het financiële reilen en zeilen van ODIK dus als geen ander. Het bestuur is dan ook blij dat hij zijn kennis en ervaring opnieuw op deze manier wil inzetten voor de club. 
Joost is ook een echte clubman en was tot dit seizoen actief in ODIK 4. Hij gaat de komende twee à drie jaar zich verdiepen in wat er komt kijken bij het penningmeesterschap en dan uiteindelijk het stokje van Johan over nemen.

ODIK was sinds dit begin dit jaar op zoek naar een nieuw penningmeester. Tijdens de algemene ledenvergadering in april trad Peter van Dijke na twee jaar officieel af omdat hij het penningmeesterschap niet langer kan combineren met zijn werk. Johan volgt hem officieel ad interim op en is vanaf nu bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens de algemene ledenvergadering van 2018 vragen we de leden definitief om hem te benoemen als penningmeester. 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen