ODIK legt staf seizoen 2017/2018 vast

Het bestuur van ODIK heeft donderdag 22 juni de contracten getekend met trainers en medisch begeleider voor het seizoen 2017/2018. 


ODIK 1 staat komend seizoen onder leiding van Hugo van Woudenberg. Hugo speelde zelf jarenlang in de hoofdmacht van ODIK. Als schutter, aanvoerder en aanjager nam hij zijn ploeg menigmaal op sleeptouw en fungeerde hij binnen de lijnen vaak al als verlengstuk van de verschillende trainers. Nadat hij in 2014 zijn carrière als speler beëindigde, ging Van Woudenberg als trainer/coach aan de slag bij Sparta in Nijkerk. 

Kasper Stolk heeft zijn contract als trainer/coach van ODIK 2 verlengd. Kasper maakte dit jaar zijn debuut als trainer/coach en deed dat zeer verdienstelijk. Hij maakte van ODIK 2 een hecht team dat zich met aantrekkelijk korfbal goed weerde in de reserve eerste klasse. 

Zij worden dit jaar bijgestaan door medisch begeleider Gerben van Meerveld. Gerben zal ook de core stability trainingen gaan verzorgen. Gerben is van oorsprong basketballer en heeft zijn eigen bedrijf in Barneveld: Meerveld Bewegen. Daarmee is hij actief in o.a. Sport Oefentherapie, revalidatie, oefentherapie Cesar, Mylogenics en Kinesiotaping.

Op de foto ontbreekt Marco Brussaard. Hij gaat zijn derde jaar in als trainer/coach van de A1. Afgelopen seizoen loodste hij de junioren op het veld naar de titel en deed de A1 in de zaal lang mee om het kampioenschap. Bovendien vielen een aantal junioren regelmatig met succes in bij de seniorenteams. Marco gaat samen met Hugo en de JTC ook aan de slag om het niveau van de jeugdteams van ODIK te verbeteren.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen