ODIK start nieuwe seizoen zonder punten in mindering

Topnieuws van het scheidsrechtersfront. We hebben dit seizoen bijna helemaal voldaan aan onze verplichtingen richting het KNKV. Dat betekent dat er volgend seizoen geen teams met punten in mindering starten!
 
Afgelopen jaar begonnen ODIK 2, 3, 4 en de A1 nog met punten in mindering. Ook betaalden we duizenden euro’s aan boetes omdat we niet genoeg wedstrijden van andere verenigingen konden fluiten. Dat is teruggebracht tot zo’n 400 euro. 
 
Een knappe prestatie waarin de STC een belangrijke rol in heeft gespeeld. In de afgelopen jaren hebben zij hard gewerkt aan het creeeren van bewustzijn, het verbeteren van de scheidsrechterscultuur binnen ODIK en het opleiden en begeleiden van (jonge) scheidsrechters. 
Ook onze scheidsrechters verdienen een dik compliment. Albert van Reenen bijvoorbeeld en sinds kort ook René Holkamp, die voor ODIK is gaan fluiten. Verder is dank op zijn plek aan Maarten Ike en Gerrit Schaap (beoordelaar), die de nodige punten in de wacht sleepten. En niet te vergeten mannen als Bram van de Brink, die regelmatig een wedstrijdje voor ODIK meepakt. Bedankt!
 
De mooie prestaties zijn geen reden om achterover te leunen. We moeten de komende jaren blijven investeren in scheidsrechtersbeleid en opleiding om deze mooie resultaten ook vast te kunnen houden in de toekomst. 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen