Korfbal-clinc voor ODIK jeugd

Onze nieuwe hoofdtrainer Hugo van Woudenberg zal met zijn selectiespelers op zaterdagmiddag 19 augustus een clinic organiseren voor de F t/m de B jeugd. De techniek van het vangen, gooien en schieten, rebounden, 1-op-1 aanvallen en verdedigen en nog veel meer aspecten zullen worden behandeld.  

De clinic wordt in twee delen van elk ongeveer 1,5 uur gespitst; een deel voor de F, D en E jeugd en een deel voor de C en B spelers.
De preciese tijden zullen in augustus bekend worden gemaakt.

De clinic staat niet op zichzelf, maar vormt de start van een opleidingstraject dat Marco Brussaard (coördinator opleiding) samen met Hugo en Rob Stolk (vz JTC) gaat opstellen.
In de loop van het nieuwe seizoen zullen ondermeer thema-trainingen worden gegeven, waarbij specialisten uit de selectie hun vaardigheden zullen overbrengen op de jeugdspelers.
Ook is er natuurlijk ruimte voor fun, zoals bij de foto van een eerdere clinic.

Voor de organisatie van de clicic is het van belang om een inschatting te kunnen maken van het aantal kinderen dat hieraan mee wil doen. De trainers van de jeugdteams is gevraagd om hierover bij hun spelers navraag te doen.

Aan de Activiteiten Commissie (AC) wordt gevraagd om de clinic "aan te kleden" met spellen en een versnapering.
Mis het niet en noteer het alvast in je agenda: zaterdagmiddag 19 augustus!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen