ODIK-dag 2017; een beeldverslag

De ODIK-dag 2017 van afgelopen zaterdag 10 mei was weer een bijzonder geslaagd evenement, dank zij de inzet van de Activiteiten Commissie (AC), de vele vrijwilligers en natuurlijk de enthousiaste deelnemers. Bovendie werkte het weer ook nog eens mee, want de omstandigheden waren ideaal; zonnig maar niet te warm.  

De dag ging van start met het familietoernooi, waar complete gezinnen en samenraapsels van familieleden en vrienden met de meest uitbundige team-namen aan deelnamen.
Een saillant detail was, dat Luuk hier zijn rentree bij ODIK maakte!.
Een overzicht ervan is hier te zien.

Ook buiten de velden was er veel te doen.
Gezellig kletsen en drinken, springkussens en "middellijnschieten". Bij dat onderdeel wisten Bart Evers en Ard vd Pols van ongeveer 16 meter afstand raak te schieten, waarmee ze de pot met de inleg wonnen.
Ook werd er stilgestaan bij het afscheid van Remco als AC lid, van Caro als wedstrijdsecretaris jeugd, bij Daniël als fysiotherapeut en van Harry als trainer-coach van ODIK 1.
Enkele sfeerbeelden zijn hier te zien.

Het schutterstoernooi mocht zich weer verheugen op massale belangstelling.
Dit jaar was er ook een speciale jeugd-categorie.
Luuk en Jasper deden een geslaagde poging om hun schutterskampioenschap van vorig jaar te prolongeren. In de finale werden Marieke en Johan met duidelijke cijfers geklopt.
Bij de jeugd was Daniek (opnieuw) de sterkste. In de finale kon de piepjonge maar verrassend sterke Tijme niet van haar winnen.
Een overzicht hiervan is hier te zien.

De teamfoto's zijn door de AC gemaakt, dus die zullen binnenkort ook wel op deze site zijn te zien.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen