Afscheid van een aantal ODIK-toppers

Het seizoen zit er bijna op. Zaterdag spelen alle teams hun laatste wedstrijd en voor sommige spelers is het zelfs de laatste keer dat ze binnen de lijnen staan. Een moment wat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Zijn jullie erbij om deze toppers een geweldig afscheid te geven?
Om 12.30 uur treed ODIK 4 aan tegen Synergo 6. Je kunt dan Marinus van Ommeren, Joost van Dieen, Henri de Bruin en Remco Palm voor het laatst zien schitteren in het rood-wit.
Om 14.00 uur is het de beurt aan ODIK 2, dat Exakwa 2 treft. Het team zal er alles aan proberen te doen om Benjamin Vos, Stefan van Maanen, Mathijs Kroes, Lianne de Weerd en Joska van de Kieft een waardig afscheid te geven. Gelukkig blijft dit vijftal wel korfballen, maar een niveautje lager binnen de vereniging.
En dan is het om 15.30 uur de beurt aan ODIK 1. Helaas viel afgelopen zaterdag het doek voor onze hoofdmacht. Tegen Victum staat louter de eer op het spel. En wat zou het mooi zijn als we afscheid kunnen nemen van trainer Harry Schut met een zege.
Rondom deze wedstrijd vindt ook de kampioenenparade plaats. We zetten dan alle teams in het zonnetje die op het veld de titel hebben gepakt. Dat zijn in ieder geval ODIK F1, ODIK C1, ODIK B3, ODIK A1 en ODIK 3.
Daar kunnen nog een paar teams bij komen. Het gaat om ODIK B2 dat om 11.00 speelt tegen Sparta B2 en om ODIK 6 dat om 14.00 uur de titel kan binnenhalen tegen Reehorst 4. Dat belooft dus een mooie zaterdag te worden!
 
 
We 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen