Voorbeschouwing MIA 1 – ODIK 1 (20-05-2017)

Aanstaande zaterdag staat er voor ODIK 1 de uitwedstrijd tegen MIA uit Amersfoort op het programma. Indien men handhaving in eigen hand wil houden zal er een resultaat behaald moeten worden in deze lastige ontmoeting.  
Het degradatiespook dwaalt helaas al een tijdje rond op de Barneveldse velden en dat is na zaterdag niet anders. Er werd vorig weekend helaas vlak voor het einde van de wedstrijd gelijkgespeeld in plaats van gewonnen tegen Sparta Nijkerk. Een zuur punt verloren, zeker toen achteraf bleek dat Victum gewonnen had van MIA. Het gevolg hiervan is dat we nu laatste staan met 2 punten achterstand op de nummer 7 en 6, Victum en Sparta. Aangezien we zelf tegen Victum spelen op de laatste speeldag zal er zaterdag gewonnen moeten worden om handhaving in eigen hand te houden, en weer volledig mee te doen. De andere kant van dit verhaal is dat indien de concurrenten zaterdag winnen en wij verliezen het doek zomaar gevallen is en er dus sprake is van degradatie.
 
Deze winst moet dus behaald worden in Amersfoort. MIA is een ploeg die ons in dit seizoen nog niet echt gelegen heeft als tegenstander. Er werd in 3 wedstrijden nog geen punt tegen gepakt, vooral de laatste thuiswedstrijd in de zaal was hierbij een pijnlijk afstraffing. Des te meer reden dan ook om zaterdag revanche te behalen!
MIA speelt in theorie nergens meer voor en staat met 12 punten op de 4e plaats. Afgelopen zaterdag werd er opvallend duidelijk verloren van Victum. Hiermee bewees de ploeg ons dan ook geen goede dienst. Voor ons is het dan ook de taak om net als Victum zaterdag te knallen tegen MIA, en te laten zien dat we als team vooruit zijn gegaan door punten te pakken tegen MIA!
Uiteraard zal de Amersfoortse ploeg hier niet klakkeloos aan meewerken en zullen spelers wederom het uiterste van zichzelf moeten vragen. We zullen moeten tonen dat we nog niet verslagen zijn in deze competitie en zullen ook met deze instelling het veld moeten ingaan. Supporters zijn uiteraard van harte welkom in Amersfoort, en dit wordt dan ook zeer op prijs gesteld! Het is nu of nooit!!
 
ODIK 2 speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen ASVD 2 in Dronten. ASVD 2 is reeds overduidelijk (24 uit 12) kampioen geworden, en ODIK heeft na de winst afgelopen zaterdag 14 punten behaald en staat hiermee op de 4e plaats.  De wedstrijd gaat dus in theorie nergens meer om, dus hopelijk wordt het een lekker potje.
 
Dan nog uw aandacht voor ODIK 3. ODIK 3 is ook op het veld weer fantastisch bezig en staat bovenaan in de competitie, op de voet gevolgd voor Wageningen 6. Om half 1 speelt ODIK 3 thuis tegen Unitas 4 die 6e staan. Volgende week zal dan in een rechtstreeks duel met Wageningen 6 bepaalt worden wie er kampioen wordt. De uitnodiging voor deze wedstrijd ontvangt u dan ook volgende week!
 
Kortom Zaterdag 20 Mei:
MIA 1 – ODIK 1                                   15:30     Veld MIA, Amersfoort
ASVD 2 – ODIK 2                                14:00     Veld ASVD, Dronten          
ODIK 3 – Unitas/Perspectief 4              12:30     Sportpark Oosterbos, Barneveld.
 
Tot zaterdag!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen