Nieuwe scheidsrechter voor ODIK

ODIK is blij om te kunnen melden dat René Holkamp voortaan als scheidsrechter actief zal zijn voor onze vereniging. René komt uit Rheden en heeft zelf jarenlang op hoog niveau gekorfbald. We stellen hem aan je voor.


Wie ben je? 
 
René Holkamp, jaren lang gekorfbald bij EKCA te Arnhem in de Overgangsklasse. Mijn huidige woonplaats is Rheden. Dit is in de buurt van Arnhem. Ik woon 25 jaar samen en heb een dochter deze speelt bij Rheko in de C1. Door de weeks tennis ik met 5 vrienden als hobby naast het fluiten.

Sinds wanneer fluit je? 
Ik was zelf al tien jaar gestopt met korfballen. Op een zaterdag stond ik langs de lijn bij een wedstrijd van mijn dochter: Rheko D1 tegen KV Wageningen D1. De scheidsrechter kwam helaas niet opdagen. Toen heb ik gefloten. Ik vond het zo leuk dat ik een cursus ben gaan volgen bij het KNKV. De eerste wedstrijden gingen even moeizaam, maar met met de juiste begeleiding heb ik mijn weg erin gevonden en tot op heden is het nog steeds erg leuk om te doen.

Waarom is fluiten zo leuk? 
Je ontmoet als scheidsrechter sportieve mensen deze met veel passie en gedrevenheid de sport uitoefenen en hierin wilde ik een verlengstuk in zijn.
 
Op welk niveau fluit je?
Ik zit in groep 6. Dit is niveau reserve 1ste klasse en 2de klasse. Ik fluit ook beslissingswedstrijden van rtc oost, de groep van 15 en 17 jarigen.
 
Wat is je eerste indruk van ODIK?
Ik heb tot nu toe drie wedstrijden voor ODIK gefloten. De eerste was vorig jaar ODIK A1 tegen SKF A2 in de zaal. In april leidde ik de wedstrijd van ODIK 3 tegen Tiel '72 2. En dit voorjaar heb ik ODIK 2 - EKVA 2 gefloten. Bij al deze wedstrijden werd ik warm onthaalt, vriendelijke mensen achter de bar en ook de begeleiding rond het veld is goed geregeld. Ik hoop dan ook op een sportief seizoen bij ODIK.

René, we vinden het onzettend leuk dat je voortaan voor ODIK gaat fluiten en wensen je heel veel sportief succes toe. 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen