BSO neemt intrek in kantine ODIK

ODIK heeft er een aantal vrolijke en sportieve gebruikers van de kantine bij. Het gaat om SNO, een buitenschoolse opvang. Ze stellen zich graag aan je voor.


Beste ODIK supporter en/of andere betrokkene,
 
Vanaf maandag 1 mei biedt SNO haar buitenschoolse opvang aan op de accommodatie van ODIK. Wij zijn trots op de samenwerking met ODIK en erg blij met de enorme gastvrijheid van de vrijwilligers die ons hebben verwelkomd. Indirect ook trots op de samenwerking met alle andere betrokken partijen die gebruik maken van deze zelfde accommodatie. Mochten er vragen, op-/aanmerkingen ontstaan dan kunt u ons ook altijd bereiken op de onderstaande telefoonnummers of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
SNO staat voor Sportieve Naschoolse Opvang en is een kleine flexibele organisatie met een vast en vertrouwd team. Het SNO-team deelt en stimuleert iedere dag (tot 18.30 uur) sportieve succeservaringen met de basisschool kinderen uit Barneveld. Van atletiek tot vissen, hutten bouwen of honkbal, niets is ons te gek.
 
Wij hopen u binnenkort de hand te kunnen schudden en ons zelf voor te stellen. Wilt u graag een keer komen kijken? Iedereen is te allen tijde van harte welkom. 
 
Met sportieve groet,
 
SNO Barneveld 
Lesley de Vette  0646328868
 
Sjoerd Versteeg 0613516580
www.snobarneveld.nl 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen