BUBBLESOCCER met Hijnen Events

Heb jij ook zin in een sportieve activiteit waarin je helemaal los kan gaan?!  Binnenkort staat bubblesoccer gepland voor de A, B en C. Lekker een potje voetballen in een grote luchtbal. Rollen over het gras maar je voelt er niks van. Super leuk en sportief natuurlijk. Geef je snel op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bubbel voetbal activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Marcel Hijnen, oud trainer van ODIK A1 en ODIK 2. Hij is drie jaar geleden begonnen met zijn bedrijf Hijnen Events en is actief door heel Nederland en België.
Naast Bubbel Voetbal huren kan je bij hem ook Archery Tag spelen of Lasergamen op eigen locatie. Heb jij binnenkort een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familieweekend en zoek je nog een leuke activiteit? Neem dan eens contact op met Marcel voor één van zijn activiteiten!
www.nlbubbelvoetbal.nl

Nieuwe activiteit bij NL Bubbel Voetbal: Archery Tag! Boek deze spannende activiteit los of als combi-deal met Bubbel Voetbal.
http://www.nlbubbelvoetbal.nl/archery-tag

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen