Voorbeschouwing ODIK 1- Noviomagum 1

Aanstaande zaterdag wederom een thuiswedstrijd voor ODIK 1. Het Nijmeegse Noviomagum komt op bezoek. Een goede gelegenheid om eindelijk de punten eens in Barneveld te houden.  

Afgelopen weekend zijn we er helaas niet in geslaagd de wedstrijd tegen Telstar in een winstpartij om te zetten. Zoals vaker werd er niet scherp gestart, en was er geen team te zien wat er tot op het bot voor ging. Terugkijkend op het voorafgaande weekend, met de winst op Spirit, is het hiermee een zuur verlies. Telstar was een te kloppen ploeg maar uiteindelijk kon er door ons het gewilde en ook zeker geëiste niveau niet behaald worden.
 
Dit weekend een nieuwe mogelijkheid om eindelijk eens een thuiswinst te behalen. U als supporter heeft inmiddels lang genoeg gewacht om ODIK 1 ook eens op de eigen velden te zien winnen. Dit zal dan zaterdag moeten gebeuren tegen het als vierde geklasseerde Noviomagum. Het Nijmeegse team is goed gestart in de tweede helft van de veldcompetitie en heeft de eerste twee wedstrijden in winst omgezet. Er werd gewonnen van Victum en dit weekend werd er net als ODIK gewonnen van Spirit. De ploeg heeft hiermee 10 punten verzameld, wat vier punten meer is dan ODIK 1.
 
De verschillen in de poule zijn nog altijd vrij klein. ODIK heeft dus 6 punten, waarmee we nog altijd op de 7e plek staan. Een winst zaterdag zou zeer welkom zijn om in ieder geval aansluiting te houden met de grote middenmoot. De uitwedstrijd in Nijmegen werd gewonnen door ODIK. Hiervoor was wel een zeer goede wedstrijd nodig, met een 19-21 winst als gevolg. De ploeg heeft behoorlijk wat schotkracht bij de dames en heren, en beschikt over een paar lange mannen. Het is dan ook geen eenvoudige opgave om  Noviomagum te verslaan, maar er zijn zeker mogelijkheden om punten te behalen in deze wedstrijd.
Het belooft dus wederom een leuke uitdaging te worden om zaterdag een goede wedstrijd neer te zetten, met zo hopen wij allemaal: een goed resultaat.
 
Aan u dan ook weer de vraag of u er zaterdag weer bij bent om ODIK 1 te zien vlammen tegen Noviomagum. U bent van harte uitgenodigd, we gaan er weer vol voor!
 
Voorafgaand speelt ODIK 2 tegen Roda 2 uit Westzaan. Roda 2 staat op de derde plek met 13 punten. ODIK 2 heeft na de winst op EKVA 2 dit weekend 8 punten (5e plek). Hopelijk wordt het een spannende en leuke wedstrijd!
 
Kortom zaterdag 15 april:
 
ODIK 1 – Noviomagum 1              15:30                     Sportpark Oosterbos
ODIK 2 – Roda 2                          14:00                     Sportpark Oosterbos
 
Tot zaterdag!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen