Voorbeschouwing ODIK 1 - Telstar 1 08-04-17

Aanstaande zaterdag gaat ODIK 1 de confrontatie aan met Telstar uit Hoevelaken. Na de wedstrijd tegen Spirit wederom een derby. Ditmaal echter een thuiswedstrijd in het Barneveldse.  
Afgelopen zaterdag heeft ODIK een van de beste wedstrijden van het seizoen gespeeld. De woorden die geschreven waren in de vorige voorbeschouwing werden goed in de oren geknoopt: er was sprake van een vechtend en strijdend ODIK 1. Er werd getoond wat we als ODIK waard zijn, en het resultaat was daar gelukkig naar; een prachtige 24-28 winst. Waar het in het verleden ons scorend nog wel eens opbrak was daar nu geen sprake van en werd Spirit vooral in het begin overdonderd door het aanvallende geweld van ODIK.
 
Zaak is uiteraard om deze lijn door te trekken in de resterende wedstrijden van de veldcompetitie. Aanstaande zaterdag zal dit dus moeten gebeuren tegen Telstar. De heenwedstrijd in de veldcompetitie was een draak van een wedstrijd waarin wel gewonnen werd (9-10), en in de zaal was er eenmaal wint en eenmaal verlies. Op voorhand wordt het dan ook moeilijk een uitspraak te doen over hoe deze wedstrijd zal gaan verlopen, het kan wel eens spannend worden!
Telstar heeft afgelopen zaterdag net als ODIK een derby met winst afgesloten ( 21-19 winst op Sparta Nijkerk) en heeft momenteel 9 punten behaald en staat hiermee op een gedeeld 2e plek. ODIK staat op de 7e plek, maar in deze competitie zijn de verschillen zijn want met 6 punten staat men maar 3 punten achter op plek 2.
 
Als de strijd en inzet van de afgelopen zaterdag wekelijks bij alle spelers opgeroepen kan worden durven we er vanuit te gaan dat er meer goede resultaten behaald gaan worden in deze competitie. Dat er genoeg kwaliteit in de ploeg zit bleek maar weer,  doorgaan dus!
Hopelijk staan er zaterdag wederom veel supporters langs de lijn om ons van support te voorzien. Voor een speler is het altijd mooi om te zien dat men de moeite neemt om te komen kijken, en dit willen we graag zaterdag weer belonen met een goede pot!
 
ODIK 2 speelt aanstaande zaterdag tegen EKVA 2. EKVA staat 4 punten en 1 plaats (4e) boven ODIK 2 dus dit kan wel eens een leuke wedstrijd gaan worden. Afgelopen zaterdag was er helaas verlies tegen Dindoa 4 dus zaterdag is de gelegenheid om dit weg te poetsen!
 
Kortom zaterdag 8 April:
(Let op: iets eerder dan u van ons gewend bent, i.v.m. Ziggo finale).
 
 
ODIK 1 – Telstar               14:00     Sportpark Oosterbos 
ODIK 2 – EKVA 2              12:30     Sportpark Oosterbos

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen