Voorbeschouwing Spirit 1 – ODIK 1

Aanstaande zaterdag staat voor ODIK 1 de eerste wedstrijd van het tweede deel van de veldcompetitie op het programma. Er wordt gestart met de return in Voorthuizen tegen Spirit 1. Een leuke derby om het veldseizoen mee te beginnen, en vanwege de afstand een leuke gelegenheid om te komen kijken!  
Er is nogal wat veranderd bij de beiden ploegen ten opzichte van de heenwedstrijd in Barneveld. Door verschillende redenen zijn de teams op verschillende plekken veranderd. Hier liggen sportieve redenen aan ten grondslag, maar zo is er ook een zwangerschap te vermelden van Inge Schattenberg Kluin, gefeliciteerd! Daarnaast werd de wedstrijd in Barneveld (17-22) overschaduwd door 2 zware kruisband blessures. Zowel Jordi van Kattenbroek en Josina van den Bosch moesten het veld verlaten en zijn op dit moment revaliderende. Allebei de ploegen zijn hiermee flink gewijzigd, maar bekende namen als Sander Schattenberg en Rutger Sloothaak zullen het uiteraard weer tegen ODIK gaan opnemen.
 
In de zaal is Spirit op een derde plek geëindigd achter de kampioen Sparta Zwolle en ASVD. Uit de cijfers blijkt dat Spirit over het algemeen een makkelijk scorende ploeg is. De ploeg kan soms hard uithalen maar speelt in verschillende wedstrijden ook zomaar gelijk. Op het veld staat de ploeg op de derde plek achter HKC en MIA.
ODIK heeft zich in de zaal uiteindelijk gehandhaafd maar dit ging niet van een leien dakje. De laatste twee wedstrijden gingen verloren, waarbij de laatste thuiswedstrijd een pijnlijke voor spelers en publiek was. Hopelijk is deze tik goed aangekomen waardoor men weer de koppen goed heeft staan om zaterdag er vol voor te gaan. Met de een na laatste plek in bezit op het veld is namelijk elk punt welkom!
 
Zaterdag zal wederom moeten blijken hoe de verhoudingen tussen Spirit en ODIK momenteel liggen. Feit is dat deze wedstrijd altijd een speciaal gevoel met zich mee brengt. De ploegen zullen er vol voor gaan en strijd ten tonele brengen. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om te aanschouwen hoe de wedstrijd verloopt en uw steun te laten horen!
 
ODIK 2 speelt aankomende zaterdag tegen Dindoa 4 in Ermelo. ODIK 2 staat op het veld op de 5e plek in de 2e klasse, Dindoa staat 3e. Gezien het uitstekende verlopen zaalseizoen kan deze 5e plek zeker weten verbeterd worden, en hiermee kan zaterdag begonnen worden!
 
Kortom zaterdag 1 april (geen grap):
 
Spirit 1 – ODIK 1          15:30    Sportcomplex Overhorst, Voorthuizen.
Dindoa 4 – ODIK 2       13:30    De Zanderij, Ermelo
 
Tot zaterdag in Voorthuizen!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen