Voorbeschouwing ODIK 1 – MIA 1

Aanstaande zaterdag staat de laatste speelronde in de zaal op het programma. In de poule van ODIK 1 zijn de kaarten echter nog niet geschud. ODIK 1 heeft, niet rekening houdend met resultaten op andere velden, nog 1 punt nodig. Belangrijker wordt het niet dit seizoen; reden dus om zaterdag in de Veluwehal uw aanmoedigingen te laten horen!

Het is alweer even geleden maar in de laatst gespeelde wedstrijd werd er een teleurstellend resultaat behaald tegen de hekkensluiter Synergo. De wedstrijd in Utrecht werd helaas met 22-18 verloren waardoor de veilige haven helaas nog niet bereikt is. Concurrenten Victum en Rigtersbleek speelden op dezelfde dag tegen elkaar. Rigtersbleek speelde zich veilig en Victum staat hierdoor nog steeds op 2 punten achterstand van ODIK. Gevolg hiervan is dat voor Victum alleen de winst telt, en daarna moet hopen dat ODIK 1 geen punt pakt. Logischerwijs is ODIK bij verlies van Victum veilig, en bij het pakken van één punt eveneens.

Dit punt moet voor ODIK zaterdag dan gepakt worden tegen het Amersfoortse MIA. Een lastige wedstrijd aangezien er op het veld en in de zaal reeds van de ploeg verloren werd. De uitwedstrijd in de zaal werd met 20-14 verloren, maar mede door blessures konden we niet de weerstand bieden die we normaliter ten tonele kunnen brengen. MIA heeft momenteel 14 punten behaald en staat hiermee op een gedeeld derde plek. De ploeg heeft dus theoretisch nergens meer om voor te spelen maar zal uiteraard haar sportieve plicht willen doen.

Het zal dus wederom een mooie maar tevens lastige uitdaging worden voor ODIK 1 om de punten in eigen huis te houden. De laatste thuiswedstrijden zijn ons erg goed bevallen, dus laten we hopen dat er door uw steun zaterdag een mooi feestje gevierd kan worden. Wij zullen er in ieder geval weer vol voor gaan om u een leuke wedstrijd te kunnen bieden en belangrijker nog; een goed resultaat te behalen!
 
ODIK heeft de laatste speelronde een mooie 12-18 winst behaald tegen Dalto 4. Hierdoor staat de ploeg momenteel op de vijfde plaats. Aanstaande zaterdag speelt het tegen MIA 2, de nummer drie op de ranglijst. Een mooi affiche om nog een laatste keer te knallen, en het publiek op de banken te krijgen!
 
Dan uiteraard nog even aandacht voor ODIK 3 wat geweldig draait en als gevolg hiervan zaterdag haar kampioenswedstrijd speelt tegen hekkensluiter Unitas/perspectief 4! De uitwedstrijd werd vorige week met minimaal (15-16) verschil gewonnen, dus men zal nog een keer moeten knallen!
 
Hopelijk maakt u als toeschouwer er een lange zit van, en kunnen we zaterdag genieten van volle tribunes, mooie wedstrijden, en goede resultaten!
 
Kortom zaterdag 11 maart:
 
ODIK 1 – MIA 1                                    18:30                           Veluwehal
ODIK 2 – MIA 2                                    17:10                           Veluwehal        
ODIK 3 – Unitas/Perspectief 4               15:50                           Veluwehal
 
Hopelijk geeft u gehoor aan deze oproep, en kunnen we u zaterdag begroeten! Wij rekenen op u!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen