Voorbeschouwing ODIK 1 - Telstar 1

Zaterdag 4 februari is er wederom een thuiswedstrijd voor ODIK 1, er zal gespeeld worden tegen Telstar uit het nabijgelegen Hoevelaken. De heenwedstrijd ging verloren met 20-17, dus hopelijk kan er zaterdag revanche gehaald worden. Zoals altijd, eerst even een korte terugblik op afgelopen zaterdag. Er werd in Enschede helaas verloren met de schamele uitslag van 15-14. De krant benoemde het als de wedstrijd van de gemiste kansen, waar niets aan gelogen is. De wedstrijd was meer spannend dan goed, waarbij 2 ploegen weinig voor elkaar onder deden. Helaas stokte aan het einde van de wedstrijd aan onze zijde het scoren waardoor er uiteindelijk ongelukkig, nipt verloren werd.

Deze week dus een nieuwe kans om belangrijke punten binnen te halen. We staan nog steeds op de 6e plek dus elk puntje kunnen we heel hard gebruiken. Er wacht echter geen eenvoudige tegenstander, namelijk het ons welbekende Telstar. Dit seizoen werd er twee keer tegen de ploeg gespeeld. Op het veld werd er in een zeer matige wedstrijd met 1 punt verschil gewonnen en in de uitwedstrijd was er het 20-17 verlies. De ploeg van Ronald Anbeek heeft het qua positie op de ranglijst en het behaalde puntenaantal prima op orde, en kan teruggevonden worden op de derde plaats met 12 punten. Het team staat erom bekend fanatiek te zijn en fel te verdedigen en daarnaast vrij stug te zijn. Het is dus geen makkelijke opgave om van de ploeg te winnen, maar er liggen zeker kansen, zeker omdat Telstar niet vaak makkelijke winstpartijen binnenhaalt.

 Zeker is wel dat als we Telstar willen verslaan er weer uit een goed vaatje getapt moet gaan worden, en dat er met strijdlust gevochten moet gaan worden. Binnen de groep is er de realisatie dat elk punt van belang is en daar gaan we ook voor strijden. Hopelijk steunt u ons aankomende zaterdag wederom massaal en schreeuwt u ons wederom naar overwinning!

ODIK 2 had zaterdag geen makkelijke aan Tilburg 2. In de uitwedstrijd werd er langere tijd tegen een achterstand aangekeken maar uiteindelijk werd de wedstrijd er uitgetrokken met 18-20. Een knappe overwinning tegen de hekkensluiter, wat niet altijd de eenvoudigste wedstrijden zijn. Met het oog op de zevende plek is het ook in deze poule nog heel spannend. VEO 2 heeft ook de winst gepakt waardoor ODIK 2 nog steeds 1 punt voorsprong heeft op VEO, wat op de zevende plek staat. Zaterdag tegen Telstar 2 (gedeeld derde plek) is er de kans wederom punten te pakken en hopelijk afstand te nemen van VEO. Uit werd er overigens in een rommelige wedstrijd gelijkgespeeld.

Hopelijk zien we u dus zaterdag, we kunnen de steun hard gebruiken!
 
Kortom zaterdag 4 Februari:
ODIK 1 – Telstar 1                    18:30                           Veluwehal, Barneveld
ODIK 2 – Telstar 2                    17:10                           Veluwehal, Barneveld
 
Tot Zaterdag!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen