Voorbeschouwing ODIK 1 – Victum/War Child 1

Aanstaande zaterdag spelen we als ODIK zijnde een belangrijke wedstrijd tegen Victum/War Child uit Houten. De ploeg heeft 1 punt meer verzameld en staat hiermee één plekje boven ODIK. 

Afgelopen zaterdag werd er helaas niet gestunt tegen de koploper DOS Westbroek. Er werd een uitstekende wedstrijd gespeeld waar in ieder geval strijd en passie inzat. Gevolg hiervan was dat een gemotiveerd en vrijuit spelend ODIK het DOS behoorlijk lastig kon maken. Na een 10-10 ruststand moest er uiteindelijk aan het einde van de wedstrijd afgehaakt worden, een 23-19 verlies was het gevolg. Een verlies welke de burger moed geeft, en hopelijk qua spel vervolg gegeven gaat worden. 

De komende wedstrijd zal echter vanuit een ander perspectief gezien moeten worden. Het duel tegen Victum (voluit Victum/ War Child) kan namelijk beschouwd worden als een echt vier punten duel. Victum staat momenteel op de relatief veilige 6e plaats, met 1 punt meer dan ODIK. Indien er gewonnen wordt zal ODIK dus deze 6e plek bezetten. Wordt er verloren dan zal het gat naar de nummer 6 oplopen tot een gat van 3 punten. 

Victum is een ploeg die wisselend en soms ook verassend presteert. Er werden punten gepakt tegen Synergo, Telstar en DOS.  De overwinning op Telstar kan hiervan als een prima overwinning beschouwd worden en de winst op DOS was een aardige stunt. Echter in de onderlinge duels met concurrenten weet Victum tot nu toe niet aan het langste eind te trekken. Vaak zit Victum er echter qua score wel dichtbij. Voorbeeld hiervan was de wedstrijd van afgelopen zaterdag waarin er met minimaal verschil verloren werd van VEO (16-17), maar ook de heenwedstrijd tegen ODIK werd uiteindelijk nipt verloren (15-16). De ploeg is dus niet altijd even goed te peilen, en kan 16 doelpunten maken, maar ook 29. 

Aankomende zaterdag in ieder geval voor beiden ploegen de druk er goed op zitten. Er zal door ODIK alles op alles gezet worden om een goed resultaat te behalen en wij hopen dat u ons hierbij komt steunen. Als u zich afvraagt wanneer u een keer zult komen kijken; dit is het moment! Hopelijk zal de Veluwehal goed gevuld zijn en zal er het nodige lawaai gemaakt worden!

ODIK 2 speelde afgelopen zaterdag een prima wedstrijd, helaas werd de scoringsdrift van DOS (W) 2 ze uiteindelijk net iets te veel. Het verlies van 26-22 was zuur maar er viel niet veel op af te dingen. Aanstaande zaterdag wederom een flinke uitdaging als de koploper van de reserve 1e klasse F op bezoek komt, namelijk SDO/VerzuimVitaal 2. De ploeg heeft nog geen verliespunten dus de uitdaging lijkt mij duidelijk! 

Kortom zaterdag 21 Januari:

ODIK 1 – Victum/War Child 1 18:30 Veluwehal, Barneveld

ODIK 2 – SDO/VerzuimVitaal 2 17:10 Veluwehal, Barneveld

Tot Zaterdag!!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen