Voorbeschouwing DOS (W) 1 – ODIK 1

Aanstaande zaterdag speelt de ODIK selectie haar uitwedstrijden tegen DOS Westbroek.  De wedstrijden worden echter gespeeld in het naastgelegen Maartensdijk. Voor beiden selectieteams zal het geen eenvoudige wedstrijd zijn.
Wie schrijft die blijft. Onder het motto dat er ook bij slecht nieuws geschreven moet worden is er ook deze week weer een voorbeschouwing. Helaas is er afgelopen zaterdag teleurstellend verloren van MIA in Amersfoort. Het gevolg hiervan is dat ODIK zichzelf kan terugvinden op de een na laatste plaats. Door de winst van Victum is er stuivertje gewisseld op de ranglijst met laatstgenoemde ploeg.

In zijn algemeenheid zouden krantenartikelen kunnen koppen dat ODIK in de hoek zit waar de klappen vallen, echter een geoefend vechter kan toch behoorlijk wat tikken incasseren. Wij als selectie hebben er het volste vertrouwen in dat we ons handhaven in deze klasse en hopen dat u ons daarbij steunt. One way or another, welke personele problemen er ook zijn: we gaan ervoor; aan de inzet mag het in ieder geval niet liggen
.
Aanstaande zaterdag wacht wel direct een lastige klus als er op bezoek gegaan wordt bij de koploper. De ploeg uit het kleine dorpje Westbroek met slechts 990 inwoners (2004) zit in een stijgende lijn en doet het dus ook in deze competitie wederom uitstekend. DOS (W) heeft tot dusver een keer verloren in een doelpuntrijk wedstrijd, uitgerekend tegen Victum. Verder wint de ploeg haar potjes redelijk eenvoudig en is bij vlagen in een wedstrijd heel erg goed. In de thuiswedstrijd tegen ODIK kan deze vlaag gerust een wervelwind genoemd worden waardoor er bij rust tegen een hele forse achterstand aangekeken werd. Hopelijk kan er aanstaande zaterdag tegen deze dynamische ploeg in ieder geval wat meer tegenstand geboden worden dan de 15-25 nederlaag van de verleden keer.
Het zou een understatement zijn om te zeggen dat het geen makkelijke wedstrijd wordt, maar zoals u weet doet hoop leven.
 
ODIK 2 heeft zaterdag betere perspectieven in het vooruitzicht. DOS (W) 2 staat 2 punten onder ODIK 2 en hiermee kan het een belangrijke wedstrijd genoemd worden. De ploegen staan momenteel op de 5e en de 6e plek en er kunnen dus goede zaken gedaan worden met het oog op de middenmoot. Laten we hopen dat er wederom een ‘overwinningsselfie’ aan het fotoalbum toegevoegd mag worden!
 
Kortom zaterdag 14 januari:
DOS (W) 1 – ODIK 1    20:45    De Vierstee, Maartensdijk
DOS (W) 2 – ODIK 2    19:20    De Vierstee, Maartensdijk

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen