Voorbeschouwing MIA 1 – ODIK 1

Zaterdag staat de eerste wedstrijd van 2017 op het programma. Het betreft ditmaal een uitwedstrijd die voor u als ODIK supporter prima te bezoeken is, er zal namelijk gespeeld worden in Amersfoort tegen MIA 1.

Vanuit de selectie allereerst de beste wensen toegewenst voor het nieuwe jaar. Hopelijk wordt het een jaar met veel voorspoed. Op sportief gebied hopen wij meteen de daad bij het woord voegen door zaterdag punten bij te schrijven. Dit zal dus moeten gebeuren tegen de ploeg uit Amersfoort.
MIA 1 is geen onbekende. Er werd reeds tegen gespeeld in de veldcompetitie, waar men op een keurige 2e plek staat. De oranje witte formatie startte destijds behoorlijk scherp waardoor wij vrij snel op een moeilijk te overbruggen gat gezet werden. Uiteindelijk werd er met duidelijke cijfers, namelijk 12-21 verloren. Aanstaande zaterdag gaan we er voor zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt. Zeker ook omdat het, zoals wel vaker, een belangrijke wedstrijd is. MIA, dat onder leiding staat van oud international Casper Boom draait in de zaal tot dusver iets minder dan op het veld  en heeft momenteel 6 punten behaald, wat één punt meer is dan ODIK. Bij winst zullen we dus minimaal een plek op de ranglijst stijgen, en de terugrondes beginnen met een vermoedelijke 5e plek.

ODIK 1 heeft in de laatste wedstrijd van vorig jaar één punt behaald in het gelijke spel tegen Synergo. Uiteraard had er in deze wedstrijd tegen de hekkensluiter zeker meer in gezeten, maar zoals u weet; de bal is rond, en helaas viel luttele seconden voor het einde de gelijkmaker. Aanstaande zaterdag willen we proberen deze zure nasmaak weg te spoelen door weer goed spel te leveren tegen MIA en hopelijk opnieuw punten binnen te halen. Wij zouden het leuk vinden vertrouwde gezichten op de tribune te zien en nodigen u dan ook van harte uit om ons te steunen! Wij hopen stiekem dan ook dat u ons gemist heeft in de korfbal loze kerstvakantie.

ODIK 2 speelt zaterdag eveneens tegen MIA. Het tweede team van MIA staat op een verdienstelijke 2e plek en heeft 2 punten meer dan ODIK 2. Bij winst kan men dus gelijk komen op de ranglijst. Een vermoedelijke lastige maar leuke wedstrijd dus! Als selectie gaan we er weer voor!
 
Kortom:
MIA 1 – ODIK 1   19:55   Fit academie Bokkeduinen, Amersfoort
MIA 2 – ODIK 2   18:40   Fit academie Bokkeduinen, Amersfoort
 
Tot zaterdag!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen