Voorbeschouwing ODIK 1 – Synergo 1

Zaterdag staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. ODIK 1 zal het opnemen tegen het Utrechtse Synergo. De ploeg staat momenteel puntloos onderaan maar mag nog lang niet afgeschreven worden in deze competitie. Voor ODIK is het echter een belangrijke mogelijkheid om de punten in eigen huis te houden.
Synergo is in 1996 ontstaan uit een fusie tussen de verenigingen Samos en DVS, en telt momenteel ongeveer 400 leden. De club zou zelfs te boek staan als een van de snelst groeiende verenigingen in Nederland. Sportief gezien groeit de club ook. Afgelopen jaar is de hoofdmacht kampioen geworden in de zaal als op het veld. Gevolg hiervan is dat de ploeg voor het eerst uitkomt in de 1e klasse. Op het veld zijn er al drie punten behaald maar zoals gezegd is men in de zaal nog puntloos. Maar de ploeg is zeker niet kansloos! De ploeg kan vaak een groot deel van de wedstrijd prima mee en verliest vaak met een niet al te groot verschil.

Synergo zal de wedstrijd tegen ODIK natuurlijk zien als een belangrijke mogelijkheid om de eerste punten binnen te halen. Voor ons is het zaak om in deze belangrijke wedstrijd niets weg te geven en ruim afstand te nemen van de laatste plaats. U als trouw aanhanger zult weten dat we nog niet echt punten in overvloed hebben en daarom is er de realisatie dat dit een wedstrijd is waar we er zullen moeten staan. Laten we hopen dat we de mindere thuiswedstrijden afwisselen met de goede thuiswedstrijden en de punten in Barneveld kunnen houden.
 
Als ODIK zijnde vinden wij het mooi om te zien hoe de tribunes vol zitten en de aanmoedigingen te horen. Dus twijfelt u alstublieft niet, zaterdag is een wedstrijd waarbij het belang duidelijk moge zijn. Komt alstublieft allen en maak er met ons een mooie avond van in onze Veluwehal!
 
Voorafgaand speelt ODIK 2 tegen Dalto/BNApp.nl 4. Na de wederom knappe thuisoverwinning op VEO 2 heeft het team zich vaster in de middenmoot genesteld. Indien er zaterdag gewonnen wordt blijft men meedoen met de subtop. Dalto/BNApp.nl 4 heeft twee punten minder verzameld en is een team met veel ervaring, zo spelen onder andere oud ODIK speler Doryan Voorneveld en oud ODIK trainer Marcel Heijnen in dit team.
 
 
Zaterdag 17 December:
 
ODIK 1 – Synergo 1                           18:30               Veluwehal 
ODIK 2 – Dalto/BNApp.nl                  17:10               Veluwehal
 
Hopelijk tot zaterdag!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen