Hugo van Woudenberg nieuwe hoofdtrainer ODIK

Hugo van Woudenberg wordt de nieuwe hoofdtrainer van ODIK. Hij volgt met ingang van het seizoen 2017/2018 Harry Schut op, die eerder zijn afscheid bekend maakte
Met Van Woudenberg haalt de vereniging een clubicoon in huis. De 37-jarige Barnevelder speelde zelf jarenlang in de hoofdmacht van ODIK. Als schutter, aanvoerder en aanjager nam hij zijn ploeg menigmaal op sleeptouw en fungeerde hij binnen de lijnen vaak al als verlengstuk van de verschillende trainers. 
Nadat hij in 2014 zijn carrière als speler beëindigde, ging Van Woudenberg als trainer/coach aan de slag bij Sparta in Nijkerk. Daar slaagde hij erin om de ploeg stabiel mee te laten draaien bovenin de eerste klasse. 
 
,,We zijn als bestuur blij dat Hugo terugkomt naar ODIK.  We verwachten dat hij met zijn technische en tactische kwaliteiten de juiste man is om onze relatief jonge hoofdmacht de komende jaren verder te laten groeien”, zegt voorzitter Rick Borkent. ,,Hugo is iemand die de club door en door kent en nog altijd sterk betrokken is. We konden ons geen betere opvolger voor Harry Schut wensen.”
 
Hugo zal ondersteund worden door TC-lid en ODIK4-speler Marinus van Ommeren, die gaat fungeren als teambegeleider. Daarmee heeft ODIK de trainersstaf voor volgend seizoen rond. Kasper Stolk heeft namelijk zijn contract als trainer/coach van ODIK 2 verlengd. Dat deed ook Marco Brussaard, die samen met Cor Lam en Janneke de Vries de A1 onder zijn hoede heeft. Ook deze trainers zijn ook bezig aan een sterk seizoen waarbij strijdlust, talentontwikkeling en prestaties hand in hand gaan. 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen