Voorbeschouwing Telstar 1 – ODIK 1 03-12-2016

Aanstaande zaterdag speelt ODIK  voor de tweede keer dit seizoen in Hoevelaken de uitwedstrijd tegen Telstar. Op het veld was er sprake van een wedstrijd die meer spannend dan goed was. Of het deze keer weer zo spannend wordt zal moeten blijken, feit is wel dat Telstar het creëren van een spannend duel tot de kunst verheven heeft. Uiteindelijk was het ODIK dat er met de winst vandoor ging (9-10). In dit duel wat gerust armoedig genoemd mag worden kwam geen van beiden ploegen lekker tot scoren. Hopelijk en aannemelijk is het dat dit zaterdag in een goed gevulde zaal anders is.
Telstar zal gebrand zijn om revanche te nemen op het zure verlies wat geleden is op het veld. In de zaal heeft men tot dusver tweemaal gelijkgespeeld tegen Rigtersbleek en VEO, en werd er gewonnen van Synergo. Hiermee heeft men het keurige aantal van  4 punten behaald.
Zoals in de inleiding genoemd is Telstar een stugge ploeg en heeft men dus van het creëren van spanning in een wedstrijd een heuse sport gemaakt. Op het veld heeft men in 7 wedstrijden driemaal gelijkgespeeld en werd er eenmaal met 1 doelpunt verschil verloren, en zoals benoemd werd er één keer van ODIK verloren met één doelpunt verschil. Slechts in 2 wedstrijden was er dus een verschil van meer dan één doelpunt te noteren. In de zaal is men wederom moeilijk te verslaan en heeft men reeds twee keer gelijkgespeeld.
ODIK heeft dus dusver gedaan wat men moest doen. Er werd verloren van DOS (W), maar tegen de ploegen Victum en Rigtersbleek werden er achtereenvolgens  belangrijke overwinningen behaald. Hiermee heeft ODIK eveneens 4 punten behaald. Zaterdag zal het dus vermoedelijk een wedstrijd worden tussen twee ploegen die elkaar niet veel ontlopen. Degene die wint kan goede zaken doen op de ranglijst door aansluiting te houden met de subtop.
 
ODIK 2 speelt aankomende zaterdag eveneens tegen Telstar (2). Afgelopen zaterdag was er een duidelijke overwinning op Tilburg 2 waardoor ODIK 2 zich met 3 punten in de middenmoot kan terugvinden. Telstar 2 heeft momenteel 5 punten behaald en bij een overwinning van ODIK 2 zal er dus ook in deze poule goede zaken gedaan worden om mee te blijven doen in de subtop. Ook dit kan dus wel eens een spannende wedstrijd worden.
 
Afgelopen zaterdag was het mooi om te zien dat de tribunes ouderwets goed gevuld waren. Uiteraard willen u hiervoor bedanken, en daarnaast u stimuleren om te blijven komen kijken. We zullen wekelijks blijven knokken voor de punten en kunnen uw steun hierbij goed gebruiken.
Zoals duidelijk mogen zijn spelen we als selectie zaterdag in het nabijgelegen Hoevelaken. Het zou mooi zijn om ook hier weer de nodige bekende gezichten te zien en uw aanmoedigingen te horen.
 
Daarom; hopelijk tot zaterdag in Hoevelaken. We gaan er weer voor!
 
 
Telstar 1 – ODIK 1                    20:10                De Slag, Hoevelaken
 
Telstar 2 – ODIK 2                    19:00                De Slag, Hoevelaken

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen