Schut na dit seizoen weg als trainer van ODIK 1

Harry Schut stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van ODIK. Dat heeft hij onlangs bekend gemaakt aan de selectie van ODIK 1 en 2.
De beslissing van Harry is gebaseerd op persoonlijke omstandigheden. Harry wil meer tijd aan zijn familie gaan besteden. De spelersgroep, technische commissie en het bestuur van ODIK hebben uiteraard begrip voor die beslissing en respecteren de keuze van Harry.
 
Harry was sinds het seizoen 2015/2016 trainer van ODIK 1. Hij stapte in op een voor ODIK uitdagend moment, nadat een aantal dragende selectiespelers vertrokken. ODIK is Harry bijzonder dankbaar voor de gedrevenheid waarmee hij heeft gewerkt aan het opbouwen van een nieuw team met veel jonge, talentvolle spelers. Ook waarderen we zijn grote betrokkenheid bij de vereniging.   
 
De Barneveldse trainer, die ook in het verleden al actief was bij ODIK, maakt het seizoen gewoon af. Samen met de selectie gaat hij er alles aan doen om zowel op het veld als in de zaal te eindigen in de middenmoot van de eerste klasse. Hij heeft daarbij het volledige vertrouwen en de steun van de TC en het bestuur. ODIK gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgende seizoen. 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen