ODIK leidt pijnlijke nederlaag bij Victum

ODIK is er niet in geslaagd afstand te nemen van de onderste regionen in de eerste klasse. Uit bij hekkensluiter Victum ging de Barneveldse ploeg met 13-12 onderuit.
Het was voor ODIK alweer de vierde nederlaag op rij en bovendien een zure. Victum stond voorafgaand slechts op één punt. Bij winst had ODIK een gat geslagen met de ploeg uit Houten en zelf weer aansluiting gevonden bij de subtop.

In de openingsfase van de wedstrijd leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Albert van de Kuilen en Cees Snoei bezorgden de thuisploeg een snelle 0-2 voorsprong. Het lukte de Barnevelders echter niet om door te drukken. Verdedigend stond het prima, maar opnieuw bleek dat ODIK moeite heeft om zelf de korf te vinden.
Victum kon daardoor zonder groots te spelen een kleine voorsprong pakken. Aan het eind van de tweede helft knokte ODIK, waar Ard van der Pols inmiddels binnen de lijnen was gekomen, zich weer naast de thuisploeg. In de slotminuut viel het winnende doelpunt echter alsnog aan de verkeerde kant. 

,,Het spel was gelukkig beter dan vorige week en we krijgen er weinig tegen. Maar we scoren veel te moeizaam", analyseerde coach Harry Schut tegenover de Barneveldse Krant. Werk aan de winkel dus na de zaalperiode. Dan zal ODIK alle zeilen moeten bijzetten om handhaving in deze sterke eerste klasse af te dwingen, waar zich achter koploper HKC een grote middenmoot heeft gevormd met ploegen die van iedereen kunnen winnen én verliezen. 

 Doelpuntenmakers ODIK: Cees Snoei 3, Benjamin Vos 3, Albert van de Kuilen 2, WIllianne Davelaar 2, Manon Veen 1, Ard van der Pols 1

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen