Voorschouwing Victum/ War Child 1 – ODIK 1

Zaterdag zal ODIK aantreden tegen hekkensluiter Victum. Na het verlies van vorige week is het zaak om punten te pakken om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen en Victum niet dichterbij te laten komen.
Victum is de korfbalclub van Houten, welke opgericht is in 1980 en momenteel rond de 350 leden heeft. De hoofdmacht is twee jaar geleden gedegradeerd uit de overgangsklasse naar de eerste klasse en kan zich momenteel met 1 punt uit 6 wedstrijden terugvinden op de laatste plek. Dit betekent overigens niet dat Victum niets in te brengen heeft in deze poule. Men zit vaak qua uitslag niet al te ver weg. Buiten de 26-15 nederlaag van vorige week tegen Spirit wordt men dus niet echt weggespeeld.
 
Zoals u waarschijnlijk wel weet heeft ODIK 1 helaas nog steeds 4 punten. Vorige week werd er aangetreden tegen een scherp MIA waarbij al snel tegen een (waar later bleek) onoverbrugbare achterstand aangekeken werd. Zaak is het dus om aanstaande zaterdag beter te starten. Als de kwaliteiten van de verschillende spelers goed benut worden en er met passie gevochten wordt komen we hopelijk met de 2 punten terug naar Barneveld!
 
Als gekeken wordt naar de historie van deze wedstrijd is deze wedstrijd 10 keer gespeeld, waarbij 5 keer gewonnen werd door ODIK en er 1 keer gelijk gespeeld werd. Aanhangers van de statistieken zullen dan ook zeggen dat deze in ons voordeel spreken. Voor ons de taak om zaterdag op het veld dit om te zetten in een overwicht op het veld en de twee punten te pakken!
 
Uiteraard is alle support in Houten welkom. Het is een uiterst belangrijke wedstrijd waarin er een resultaat behaald moet worden, en daarom bent u, net zoals altijd van harte uitgenodigd.
 
ODIK 2 heeft het afgelopen zaterdag niet kunnen bolwerken tegen de koploper ASVD. Na een uitstekende eerste helft werd er in het tweede bedrijf uiteindelijk terecht met 11-17 verloren. Zaterdag is er een goede mogelijkheid om weer punten te gaan pakken tegen Exakwa uit Lelystad, die 2 punten vergaard hebben. Wel met een kleine moeilijkheidsgraad overigens; er zal ouderwets op gras gespeeld worden.
 
Kortom zaterdag 15 Oktober:
 
Victum/ War Child 1 - ODIK 1 15:30 Weteringhoek, Houten
 
Exakwa 2 - ODIK 2 14:00 Langezand, Lelystad
 
De ODIK selectie zal er in deze laatste veldwedstrijden weer vol voor gaan. Wie weet tot zaterdag!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen