Voorbeschouwing ODIK 1 – MIA

Morgen zal ODIK 1 het opnemen tegen de uit Amersfoort afkomstige korfbalclub MIA. Een belangrijke wedstrijd gezien er op de ranglijst maar 1 punt verschil zit tussen beiden clubs.
 
MIA is opgericht in 1946 door A.A. Verschoor, toenmalig leraar op de Amersfoortse MULO. De afkorting MIA staat dan ook voor MULO in actie. Tegenwoordig is MIA een van de grotere korfbalclubs in midden Nederland.
Voor ODIK trainer Harry Schut zal het wederom een weerzien worden met oude bekenden. De laatste club die Schut voor ODIK onder zijn leiding had was namelijk MIA.
 
MIA had een slechte start van de competitie, maar heeft zich inmiddels uitstekend hersteld en lijkt uitstekend in vorm te zijn. Er werd begonnen met tweemaal verlies tegen HKC en Sparta. Vervolgens was er een gelijkspel tegen Telstar en werd er winst geboekt tegen Noviomagum en Victum waarmee er nu in totaal 5 punten gepakt zijn.
De Amersfoortse hoofdmacht staat erom bekend hard te werken en niet snel op te geven. Er wordt in het algemeen redelijk allround gespeeld, wat de ploeg moeilijk niet eenvoudig te verslaan maakt.
 
ODIK 1 heeft zich vorige week geen goede dienst bewezen door wel heel laat ‘wakker te worden’ tegen Sparta Nijkerk. Aan het einde van de wedstrijd werd er nog sterk teruggekomen maar dit was helaas net te laat, waardoor er uiteindelijk een 15-14 verlies op het bord stond. Voor de ploeg is het zaak zaterdag weer een resultaat te behalen om keurig in de middenmoot te blijven meedoen. Hopelijk komt de kwaliteit en de wil om te winnen die in de groep zit naar boven en wordt er samen geknokt voor met als eindresultaat een overwinning.
 
Concluderend zal het zal wederom een pittige, lastige wedstrijd worden. We zullen er vol voor gaan om u als toeschouwer de eerste thuiswinst voor te schotelen. Hopelijk is het goed gevuld langs de lijn!
 
ODIK 2 Heeft afgelopen zaterdag een uitstekende winst geboekt in Nijverdal door met 12-18 de winst te pakken. Hiermee vind men zich op de 5e plaats terug, met 6 punten achterstand op de koploper ASVD. Diezelfde koploper komt zaterdag op bezoek in het Barneveldse. Een erg makkelijk scorende ploeg die in 5 wedstrijden al 120 doelpunten voor heeft (24 gemiddeld)! Een lastige wedstrijd dus, maar tevens een mooie test.
 
Kortom zaterdag 8 Oktober:
 
ODIK 1 – MIA 1                                     15:30
 
ODIK 2 – ASVD/KWOOT                   14:00
 
Wij hopen wederom op uw komst, en daarnaast samen met u in de avond te kunnen genieten van de pubquiz en het Oktoberfest! 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen