Grote opkomst 1e training schoolkorfbal

Woensdag 21 september heeft de eerste training plaatsgevonden voor de groepen 3, 4 en 5 op ons ODIK-veld. Waar we andere jaren trainen gaven aan zo'n 30 kinderen, waren er gisteren zo'n 100 kinderen op het veld om kennis te maken met het spelletje korfbal!

De grote opkomst is met name te danken aan het feit dat we groep 5 nu ook de training hebben aangeboden en blijkbaar is daar behoefte aan. De training begon met een warming up samen met onze mascotte kip! Vervolgens gingen alle kinderen bij een korf de spelregels doornemen, gooi oefeningen doen, schieten op de korf en natuurlijk even een wedstrijdje spelen. 

Het mooie weer en de bereidheid van zo veel ODIK vrijwilligers maakte het een zeer geslaagd uurtje trainen. We hoorden ouders zeggen "Wat leuk dat ze dit organiseren en met zo veel vrijwilligers". Iets waar ODIK trots op mag zijn! 

Vrijdag 30 september is er weer een training voor deze groepen van 16.00 - 17.00 uur op het ODIK-veld. Mochten ouders dit stukje lezen en hun kind ook een keer mee willen laten trainen bij ODIK, dat kan altijd door even een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan regelen wij dit!

                                                  U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen