ODIK B3 stunt in Voorthuizen

Zaterdag 17 september speelde ODIK B3 in Voorthuizen tegen Spirit B4. Na een verloren wedstrijd tegen Mia B4 de week ervoor, waar Spirit B4 ruim van had gewonnen, hadden we ons stevig voorbereid.

Compleet, met 9 man, gingen we er op uit. De 0-0 werd lang vastgehouden tot Nikita van de Top de openingstreffer maakte met een mooie korte kans. Spirit kwam hard terug met 3 doelpunten, waarna we met een treffer van Anne van de Pols de rust in gingen met 2-3.

De 2e helft was ODIK B3 Spirit de baas. Na een treffer van Daisy van Essen (3-3) werd Aysis Bakker er in gebrachts voor Marieke van Wikselaar. Na de 2e treffer van Anne van de Pols werd het bloedstollend spannend. In een duel om de bal raakt invaller Aysis geblesseerd, wat uiteindelijk bleek te gaan om een uitgerekte knieband. Marieke van Wikselaar wordt terug het veld ingezet en is uiteindelijk verantwoordelijk voor de 3-5!

De eerste winst na 2 duels is op zak! Komende zaterdag is om 11.15 de return tegen Spirit B4 op het ODIK-veld. Met Jessica Boersbroek en Lotte van Veelen van de B4 op de bank hopen we wederom te stunten!

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen