ODIK pakt in slotfase winst tegen Telstar

Goed was het niet, maar na afloop telde vooral de opluchting. ODIK bond zaterdag Telstar met minimaal verschil aan de zegekar: 9-10. 
 
Op sportpark Middelaar waren de doelpunten schaars en domineerden vooral de verdedigingen. Tekenend was dat het maar liefst 10 minuten duurde voordat de eerste vakwissel plaatsvond. Zowel ODIK als Telstar maakten veel fouten en ook de afronding was aan beide kanten matig. Kortom: het publiek dat was afgekomen op deze derby werd niet echt verwend. 
 
Bij rust stond de ploeg van Harry Schut nipt aan de goede kant van de score, mede omdat Telstar een strafworp niet wist te verzilveren. Na de pauze nam de thuisploeg uit Hoevelaken het initiatief over. Bij 8-6 leek ODIK ook deze middag puntloos te blijven, maar mede dankzij invaller Marcel Hertgers (ODIK 3) werd het toch weer spannend. Uiteindelijk was het Cees Snoei die het duel van afstand besliste, waardoor de eerste punten van dit seizoen binnen zijn. 

Volgende week speelt ODIK 1 weer uit. Dan wacht titelkandidaat Noviomagum. De ploeg uit Nijmegen versloeg afgelopen zaterdag Spirit en geldt dus als een geduchte tegenstander. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen