Fotoschema plaatjesactie PLUS

Als het goed is heb je onlangs al gehoord dat we bij ODIK een leuke plaatjesactie gaan houden samen met supermarkt PLUS. Zaterdag 10 september en dinsdagavond 13 september worden er foto's gemaakt voor deze actie. Dat gebeurt bij ODIK door het bedrijf Retrospect. Kijk snel wanneer jouw team op de foto moet.
Schema zaterdag 10 september


Schema dinsdag 13 september


BELANGRIJK! het is noodzakelijk om met het HELE team 10 minuten VOOR de starttijd van het fotomoment aanwezig te zijn (met een ODIK-shirt natuurlijk) zodat we de foto's goed kunnen nemen en geen tijd verliezen over de hele dag. Het is een strakke planning dus alles moet goed verlopen, Kan je nu op zaterdag écht niet? Dan is het mogelijk om op dinsdag op de foto te gaan. En andersom natuurlijk. En heb je nog geen handtekening gezet voor de foto? Doe dat dan ter plekke nog even, want anders kan je plaatje niet gemaakt worden. 

Voor vragen kun je terecht bij Henri de Bruin. Stuur hem een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of app even via 06 - 53 89 80 65

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen