Voorbeschouwing: ODIK 1 – Spirit 1

Aanstaande zaterdag 3 September is het zover, het nieuwe seizoen zal dan eindelijk aanvangen. Na een zomer zonder (of wat minder) korfbal zal er door bijna iedereen weer aan de competitie begonnen worden. Ook voor ODIK 1 is dit het geval, wie de kop van dit bericht gezien heeft zal begrijpen dat de wedstrijd die op het programma staat een erg mooie ouverture is.

Zoals u misschien eerder op de site heeft gelezen is de ODIK selectie een maand voor de opening van het nieuwe seizoen gestart met de voorbereiding. Deze voorbereiding bestond uit onder andere een trainingsweekend in Sneek, een lange en pittige teambuildingsessie in het Lunterse bos en oefenwedstrijden tegen Excelsior en DOS (W). Zaterdag is voor u dus de kans om waar te nemen of de voorbereiding zijn vruchten heeft afgeworpen, en de selectie met haar nieuwe samenstellingen aan het werk te zien.

Doordat ODIK dit seizoen in de eerste klasse acteert staan er verschillende derby’s op het programma tegen Spirit, Sparta Nijkerk en Telstar. Voor ODIK 1 staat aanstaande zaterdag misschien wel de meest belangrijke en beladen derby op het programma; namelijk Spirit. Een wedstrijd die de afgelopen jaren alleen in oefenwedstrijden gespeeld werd. Waar er echter tussen de tweede teams wel verschillende confrontaties zijn geweest (weet u nog 2 jaar geleden in Voorthuizen?). De laatste wedstrijd tussen de hoofdmachten is in het jaar 2004-2005 gespeeld waarin ODIK er twee keer met de winst vandoor ging.
 
Spirit wist zich in de voorbereiding te versterken met een oude bekende, namelijk Rutger Sloothaak. Deze oud ODIK speler heeft de overstap gemaakt van SKF, waar het bij Spirit een weerzien is met eveneens oud SKF spelers Sander Schattenberg en Josina van den Bosch. Met deze spelers in de gelederen kende Spirit een gedegen voorbereiding met onder andere de winst van de Veluwecup.
 
Welk team de competitie het beste begint zal aanstaande zaterdag uitwijzen. Voor de toeschouwers een mooi affiche, we hopen dan ook dat er zaterdag om half 4 veel supporters langs de lijn staan die ODIK aanmoedigen. Er zal een gemotiveerd en fel ODIK 1 de strijd aangaan en daar kunnen we u goed bij gebruiken!
 
Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt ODIK 2 tegen Dindoa 4 haar eerste wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd zal aanvangen om 2 uur. Ook hier kan men supporters goed gebruiken!
 
Kortom, zaterdag 3 September: 
ODIK 1 – Spirit 1           15:30 
ODIK 2 – Dindoa 4        14:00
 
 
Wij hopen op uw komst, tot zaterdag!
 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen