Spelregelavond op 14 september A-jeugd

Geen scheids, geen korfbal….dat geldt natuurlijk ook voor ODIK!


Vanaf het moment dat je in de A- jeugd gaat spelen, zul je ook af een toe een jeugdwedstrijd moeten fluiten. En dat kan best lastig zijn! De technische commissie van ODIK vindt het belangrijk dat iedereen met vertrouwen in het veld staat en daarbij helpt natuurlijk een goede kennis van de spelregels en wat tips & tricks van ervaren scheidsrechters!

Daarom organiseert de technische commissie voor alle spelers en speelsters van de A-jeugd (en voor iedereen die vorig seizoen deze avond heeft gemist) een spelregelavond. Tijdens deze avond zal een korte uitleg worden gegeven over de spelregels, het fluiten van jeugdwedstrijden en er zal informatie worden gegeven over het behalen van het spelregelbewijs.

Save the date!!

Datum : woensdag 14 september a.s. 
Tijd : van 19.00 tot 20.00 uur 
Waar : in onze kantine

We willen jullie helpen om op een goede manier een jeugdwedstrijd te leiden door:

1.     Jeugdscheidsrechters door een aantal ervaren scheidsrechters te laten begeleiden. We zijn daar vanaf januari 2016 mee gestart en willen dat ook dit seizoen uitvoeren;

2.     Alle jeugdscheidsrechters het spelregelbewijs te laten halen, omdat het kennen van de spelregels van groot belang is (is ook van belang als speler);

3.     Het organiseren van deze spelregelavond.

Zoals jullie het zelf van groot belang vinden dat je eigen wedstrijd door een goede scheidsrechter wordt geleid, vinden ook onze jeugdleden, hun ouders en onze bezoekers dat van belang.

Wij gaan er dan ook van uit dat jullie allemaal op 14 september een uurtje naar de kantine te komen. We zijn ons er goed van bewust dat niet iedereen het leuk vindt om scheidsrechter te zijn. Maar wanneer alle leden zich inzetten om dit met elkaar te doen, is het aantal wedstrijden dat je moet fluiten beperkt, en doe je allemaal wat ervaring op waardoor het ook gemakkelijker wordt.

Daarom een dringende oproep: Neem je verantwoordelijkheid en laten we samen zorgen voor een goede wedstrijdbegeleiding voor onze jeugdleden!!

Kun je op 14 september écht niet aanwezig zijn? Stuur dan even een mailtje naar Martine van de Veen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je ook even af bij je trainer of trainster! 

Bedankt!

 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen