ODIK selectie is er klaar voor

Het trainingskamp is achter de rug, de veldtrainingen zijn begonnen en de oefenwedstrijden verlopen naar wens. Kortom; de selectie 1/2 is klaar voor het nieuwe korfbalseizoen.
 Harry Schut heeft bij ODIK 1 een aantal wijzigingen doorgevoerd die nodig waren om het team zo sterk en uitgebalanceerd mogelijk in de 1e klasse te laten opereren. Bij de dames zijn Willianne Davelaar en Manon Veen vertrouwde gezichten, Willianne -Wuppie- Bos en Lydia Kas zijn aan de basis toegevoegd.
Bij de heren heeft Ard van der Pols zijn plek behouden, naast hem zullen Albert van de Kuilen, Maarten Ike en Jordy van Kattenbroek opereren.

Bij ODIK 2 is trainer/coach Kasper Stolk in zijn nopjes met een ervaren en kwalitatief sterke groep spelers. 
Bij de dames is Joska v.d. Kieft een welkome versterking en de herengroep is aangevuld met de klasbakken Cees Snoei, Benjamin Vos en Mathijs Kroes. Van de in totaal 14 spelers zullen er waarschijnlijk nog 2 af moeten vallen. Dat wordt een moeilijke keuze!

Beide teams ogen fris, fruitig en gretig, dus ze hebben alle vertrouwen in een goed seizoen!U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen