Seizoensafsluiting ODIK C1 2015-2016

Zoals elk jaar komt er ook voor ODIK C1 een einde. Vrijdag 17 juni t/m zaterdag 18 juni was onze seizoensafsluiting met veel lol en weinig slaap. Met het team kwamen we vrijdag eind van de middag bij elkaar in de ODIK-kantine om met elkaar te smullen van wat ieder bereid had in eigen keuken. 
Op de planning stond om onze tenten op te zetten, maar helaas liet het weer het niet toe. Jammer, maar gelukkig hadden we de kleedkamers nog als alternatief om in te slapen. Het team was absoluut niet van suiker en gingen graag ouwehoeren in de stromende regen:


In de avond stond er een activiteit op het programma: 'De Jongens tegen de Meisjes'. In verschillende soorten rondes en de finale streden deze twee teams om de titel:


Spel het woord, Raad het liedje, de Quiz, Letters draaien, het kwam allemaal voorbij. De uiteindelijke winnaars waren... DE JONGENS:


Slapen? Ho maar. We hadden de smaak te pakken en hebben nog spelletjes gedaan tot na 0:00 uur. 
Daarna hebben we geprobeerd te slapen. Bij sommige bleef dit bij 'proberen'. 

De volgende ochtend, na enkele uurtjes slaap, hebben we ontbeten.
Terwijl wij de afwas deden, zette Joska een parcours klaar voor een bootcamp.
Na de bootcamp was iedereen er aan toe om lekker zijn/haar eigen bed in te duiken.

Een geslaagde afsluiting!
Het was echt een top jaar! Het was een gezellig en leergierig team dat continue wilde presteren. Dit resulteerde in maarliefst twee kampioenschappen! 
Wij als coaches kunnen trots op dit team zijn. 

Groetjes, 
Joska en Willianne

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen