ODIK-dag 2016

De dag begon met regen, maar zodra de ODIK-dag begon was het weer heerlijk!

Er hadden 18 teams zich aangemeld om mee te doen met het familie- en vriendentoernooi. Wat was het leuk om zo de korfbalsport met elkaar te beleven. Van jong tot oud, allemaal even fanatiek.

De finale van het toernooi ging tussen Potje Gesloten en de Doorpakkers. Deze wedstrijd eindigde in een 2-3 eindstand voor de Doorpakkers. Zij werden getrakteerd op een lekkere slagroomtaart.Daarna vond het schutterstoernooi plaats. De finale voor de jeugd was tussen Rianne de Dreu (al eerder schutterskampioen geweest!) en Juul van de Heg. Voor haar was het de eerste keer en de spanning was van haar gezicht af te lezen! Uiteindelijk won Rianne, gefelictiteerd!Bij de volwassenen ging de strijd tussen Florien van de Kuilen met Yasha van Kattenbroek tegen Luuk van de Kuilen met Jasper Broerink (beiden nu spelend bij Wageningen). Deze strijd werd gewonnen door Luuk en Jasper, ook gefeliciteerd! Deze winnaars krijgen een winnaars t-shirt gesponsord door Nummer 12.

Na het schutterstoernooi vond de BBQ plaats met een kleine 200 mensen. De sfeer was zoals het bij ODIK past, gezellig, heel gezellig!

De activiteitencommissie heeft weer een hele leuke dag weten te organiseren! Complimenten en bedankt namens allen!

Voor de foto’s en de teamfoto’s van deze dag, klik hier.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen