Bijzondere ledenvergadering over sportcomplex

Op woensdag 8 juni vindt er een bijzondere ledenvergadering plaats over de herinrichting van sportcomplex Oosterbos. De bijeenkomst start om 20.00 uur in de kantine van ODIK. Het bestuur nodig je bij deze van harte uit voor deze belangrijke bijeenkomst. 
Wat is er ook al weer aan de hand?
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld heeft besloten de Koningin Julianaschool te verplaatsen naar het terrein van het Oosterbospark. Om dat mogelijk te maken, moet het sportcomplex opnieuw ingericht worden. Dit wordt gecombineerd met de geplande vervanging van de kunstgrasvelden van ODIK.
 
Waar staan we nu?
In de afgelopen maanden zijn er twee modellen voor het complex uitgewerkt en hebben leden op meerdere momenten hun mening en wensen kenbaar kunnen maken over deze modellen. Bovendien zijn er onderzoeken geweest naar onder meer de financiële consequenties van beide modelkeuzes. Zowel het bestuur van ODIK, het bestuur van MHCB en de gemeente Barneveld hebben op basis van de gesprekken, bijeenkomsten en onderzoeken een voorkeur voor model 1, waarbij ODIK de huidige kantine behoudt. 

De modellen en andere belangrijke informatie

Wat kan je verwachten op 8 juni
Tijdens de bijzondere ledenvergadering gaan we graag in op eventuele vragen, lichten we toe waarom we als bestuur een voorkeur hebben voor model 1 en vragen we jullie om daar mee in te stemmen. Mocht je nu al vragen hebben, dan kun je die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen