Inlooptraining bij ODIK een succes!

Op zaterdag 21 mei organiseerde ODIK een training voor kinderen die kennis willen maken met korfbal en ODIK. Het weer was heerlijk en zo’n 20 kinderen in de leeftijd van 3-8 jaar kwamen gezellig mee doen. Korfballen kan je bij ODIK namelijk al vanaf je 3e jaar!

Er werden spelletjes gedaan met de bal, je mocht schieten op de korf en de eerste spelregels werden uitgelegd. Want wanneer mag je nu wel en wanneer mag je nu niet op de korf schieten? De ouders werden voorzien van een kopje koffie of thee en konden genieten van het plezier wat de kinderen beleefden. Ook konden zij ervaren hoe de sfeer op een zaterdagmorgen bij ODIK is. Er werden namelijk veel jeugdwedstrijden gespeeld.

Na een uurtje spelletjes en korfbal gingen de kinderen weer naar huis. Sommige kinderen wilden zelfs niet naar huis, want ook de glijbaan op het veld is leuk om op te spelen!

Wil jij nu ook alsnog kennismaken met korfbal? Dat kan altijd! Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen