Update herinrichting sportcomplex Oosterbos

Benieuwd naar de stand van zaken rond de herinrichting van ons sportcomplex? Je leest er meer over in dit bericht én de speciale nieuwsbrief van de gemeente Barneveld. 


Waar gaat het ook al weer over?
De Koningin Julianaschool wordt verplaatst naar het terrein van het Oosterbospark. Om dat mogelijk te maken moet het sportcomplex opnieuw ingericht worden. De inpassing van de Julianaschool wordt gecombineerd met de geplande vervanging van de kunstgrasvelden voor korfbalvereniging ODIK en hockeyvereniging MHC Barneveld.


Waar staan we nu?
In februari zijn twee modellen voor het sportcomplex gepresenteerd. Die zijn in de afgelopen weken verder uitgewerkt en gedetailleerd, waardoor het steeds beter mogelijk is om een afweging te maken. Vooralsnog gaat de voorkeur van het bestuur van ODIK om praktische en financiële redenen uit naar model 1. In dat scenario behoudt ODIK haar kantine en bouwt MHCB een nieuwe kantine op het grasveld van ODIK. ODIK krijgt dan een grasveld op de plek waar nu het tweede hockeyveld ligt. 

Hoe gaat het nu verder?
We streven ernaar om dit voorjaar een definitieve keuze te maken. Over het proces en het tijdspad lees je meer in de nieuwsbrief van de gemeente Barneveld

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen