Nieuwjaarsreceptie 2016

Op vrijdag 8 januari was de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis van ODIK. Bij die gelegenheid werd ook de vrijwilliger van 2015 gekozen. Die eer viel Gerrit Schaap ten deel.

De ODIK kantine was bijzonder goed gevuld met ODIK'kers die elkaar onder het genot van een drankje en een bord stamppot het beste wensten voor het nieuwe jaar. 

Voorzitter Rick Borkent benadrukte het belang van het vrijwilligerswerk in het algemeen en in het bijzonder voor onze club. In rap tempo toverde hij een duizelingwekkend overzicht op het scherm van uren die door de vrijwilligers aan de club worden besteed. Scheidsrechters, schoonnmakers, kantinepersoneel, trainers, groenonderhoud, op alle fronten wordt het werk belangeloos door een aanzienlijk leger vrijwilligers verricht.

In een leuke variant van "De jongens tegen de meisjes" werden vragen gesteld en beantwoord over het maatschappelijk belang van het vrijwilligerswerk. "De jongens" boekten daarbij een overtuigende 17-12 overwinning.

De apotheose werd gevormd door de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar 2015. De gelukkige winnaar van deze editie van de Geurt van Losenoort bokaal was Gerrit Schaap, die de afgelopen jaren ontelbare wedstrijden voor ODIK heeft gefloten.
Gerrit was zichtbaar verrast en vereerd door zijn verkiezing.

Een sfeerimpressie van deze gezellige bijeenkomst is te vinden in het album Vrijwilligersavond

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen