De Babbel en Nr. 12 nieuwe hoofdsponsoren ODIK

De Babbel en Nummer 12 zijn de nieuwe hoofdsponsoren van ODIK. Het restaurant-café en de sportspeciaalzaak hebben zich tot en met 2019 verbonden aan de korfbalvereniging.
De bijbehorende contracten werden recent ondertekent door de kersverse hoofdsponsoren, Albert Hotzky (De Babbel) en Jan Kruit (Nummer 12). ,,We zijn trots op dat er de komende jaren twee echte Barneveldse bedrijven op de shirts prijken. Uit de langjarige verbintenis spreekt vertrouwen in onze talentvolle selectie", meldt ODIK-voorzitter Rick Borkent. 

Restaurant-café De Babbel aan het

Raadhuisplein in Barneveld is dé plek voor een lekkere lunch of een verrassend diner. De betaalbare kaart bevat veel seizoens- en biologische producten en je proeft er smaakinvloeden van keukens over de hele wereld. Je kunt bij De Babbel ook terecht voor een gezellige borrel of high-tea.Nummer 12, gevestigd aan Het Dijkje, biedt een uitgebreide collectie sportkleding en sportschoenen van alle bekende merken. Daarnaast is de sportspeciaalzaak de officiële leverancier van teamkleding voor bijna alle sportverenigingen in de gemeente Barneveld.
Meer info:http://www.babbelbarneveld.nl/ / http://www.nummer12barneveld.nl/ 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen