Ben jij bij de nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond op 8 januari?

2016 staat al weer voor de deur. Het nieuwe jaar beginnen we traditiegetrouw met een nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond. Jij bent van harte uitgenodigd om er op vrijdagavond 8 januari bij te zijn in de ODIK-kantine. 

Wat kan je verwachten?

Tussen 17.30 en 21.00 uur kan je genieten van een stampottenbuffet en een drankje. Uiteraard kan je andere ODIK'ers de hand schudden. En als klap op de vuurpijl reiken we de Geurt van Losenoord-bokaal uit aan de vrijwilliger van het jaar. Een gezellige avond dus met misschien nog wel een paar verrassingen....  

Vrijwilligers in het zonnetje

Niet alleen de vrijwilliger van het jaar staat deze avond in de spotlights. Tijdens de nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond bedanken we alle circa 150 leden die het mogelijk maken dat we elke week met plezier kunnen korfballen. Ze staan achter de bar, maken de kantine schoon, fluiten wedstrijden, houden de website up to date en nog veel meer. Daar zijn we als bestuur trots op. We hopen je daarom te zien, zodat we je kunnen bedanken!

Laat even weten of je komt

Wij hopen op jouw komst en dus een gezellige avond! Laat voor vrijdag 22 december even weten of je komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden met de organisatie en de inkoop. Je kunt je opgeven bij Christa Lam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen