Wie verdient een gratis kerstdiner?

Ken je of ben je een vrijwilliger die in aanmerking komt voor een gratis kerstdiner?
Na het enorme succes van de kerstacties in de voorgaande jaren staan Eeterij De Hebberd, grand café-restaurant De Bunckman en BDUmedia wederom uitgebreid stil bij kerst. Dit doen zij door op eerste kerstdag gratis kerstdiners bij De Hebberd en bij De Bunckman aan te bieden. Dit jaar worden kerstdiners aangeboden aan vrijwilligers die dit volgens anderen verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de vrijwilligers bij ODIK, zoals de mensen in de keuken, de trainers of één van de vele anderen met het hart op de juiste plaats. Zonder hen geen ODIK! 
 
Personen die altijd klaarstaan om te helpen, kunnen ook hun eigen naam en vrijwilligersverhaal aan ons vertellen, omdat een goede vrijwilliger soms bijna onzichtbaar lijkt. Het doel is om de rollen eens om te draaien: wie zich het hele jaar belangeloos inzet voor anderen, wordt op eerste kerstdag zelf in de watten gelegd.
 
Aanmelden
Dus... Ken je of ben je een vrijwilliger die volgens jou in aanmerking komt voor een gratis kerstdiner? Meld deze persoon/personen of jezelf snel aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om geselecteerd te kunnen worden, is de volgende informatie nodig:
  • - naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd van alle personen die je aanmeldt;
  • - de reden om deze persoon/personen aan te melden;
  • - jouw eigen naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres;
Lees voor het versturen van de e-mail ook even de actievoorwaarden.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen