TOF oproep: steun ODIK 1 bij de (thuis)wedstrijden!

Aanstaande zaterdag is het zover! De start van de zaalcompetitie, met meteen een heleboel thuiswedstrijden. Helaas is onze vertrouwde Veluwehal niet beschikbaar en moeten we uitwijken naar andere sporthallen. De meeste thuiswedstrijden vinden in de in de Burgthof plaats. Onze selectie (ODIK 1 en 2) speelt 'thuis' in Lunteren in de sporthal 'ut Sporthuus'. Voor de meesten geen onbekende hal, want ODIK heeft daar al vaker competitiewedstrijden gespeeld.
 
Doordat de wedstrijd in Lunteren wordt gespeeld, is de vertrouwde aanvangstijd van 18.40 uur ook eenmalig aangepast. ODIK 1 speelt om 19:45 uur en ODIK 2 om 18:15 uur.
 
Twee seizoenen geleden speelden we nog om de titel en vorig hadden we een beslissingswedstrijd nodig om in de overgangsklasse te blijven. Dit jaar zal het niet anders zijn dan vorig jaar. Iedere wedstrijd zal er geknokt moeten worden en daar kan jij bij helpen! Hoe? Door massaal te komen en te laten zien en horen dat je er bent. Juist deze jonge en nieuwe selectie verdient het dat wij als ODIK massaal achter de ploeg staan. Zo geven wij de selectie een extra steuntje in de rug waardoor er hopelijk punten gepakt kunnen worden.

Kom jij ook zaterdag?

Wij, als TOF, zien je graag aanstaande zaterdag in 'ut Sporthuus' in Lunteren (Wormshoefweg 66741 ZG Lunteren)!
 
Met ROOD-WITTE groet
 
TOF

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen