Rabobank Gelderse Vallei verlengt sponsoring schoolkorfbaltoernooi ODIK

Rabobank Gelderse Vallei maakt ook de komende drie jaar het schoolkorfbaltoernooi van ODIK mogelijk. De bank verlengde onlangs haar sponsorcontract tot en met 2017.
,,Als vereniging zijn we erg blij met de ondersteuning en betrokkenheid van Rabobank Gelderse Vallei”, laat voorzitter Rick Borkent weten. ,,We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen ontdekken hoe leuk het is om te sporten. Het schoolkorfbaltoernooi is erg laagdrempelig en draagt in belangrijke mate bij aan dat doel.”

Het ODIK Rabobank Gelderse Vallei Schoolkorfbaltoernooi vindt op dinsdag 29 en woensdag 30 september plaats op sportcomplex Oosterbos in Barneveld. Er doen dit jaar ruim 50 teams mee, verdeeld over 12 scholen. (Bekijk het programma)

Rabobank Gelderse Vallei is een lokaal betrokken, professionele en ondernemende bank. De bank heeft een coöperatieve identiteit is diep geworteld in de regio. Rabobank ondersteunt in Nederland zowel top- als breedtesport en draagt zo in belangrijke mate bij aan het verder brengen van de sport.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen