Peter van Dijke nieuwe penningmeester ODIK

Peter van Dijke volgt Johan Schuurman op als penningmeester van ODIK. Peter heeft jarenlange ervaring in de bancaire sector, waar hij diverse leidinggevende functies vervulde. Hij woont in Barneveld, heeft twee korfballende dochters en ook zijn vrouw Esther is lid van ODIK. Als bestuur zijn we blij dat we in Peter een betrokken en financieel deskundige opvolger voor Johan hebben gevonden.

 
Johan Schuurman was 6 jaar lang penningmeester en stelde zich dit jaar tijdens de ledenvergadering niet herkiesbaar. Totdat een opvolger gevonden was, heeft hij echter zijn bestuurstaak nog ingevuld. Het bestuur bedankt Johan Schuurman voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Met zijn kennis en kunde leverde hij een belangrijke bijdrage aan het feit dat ODIK er financieel uiterst gezond voor staat. 
 
De komende weken zal Peter samen met Johan zorgen voor een zorgvuldige overdracht. Vanaf medio oktober zal Peter de taken van Johan volledig overnemen en is hij ook bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot die tijd kun je je voor financiële zaken nog wenden tot Johan Schuurman.
 
De toetreding van Peter van Dijke zal tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) in april officieel voorgelegd worden aan de leden. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen