Teamfoto's website seizoen 2015 - 2016

Voor de ODIK website gaan we weer teamfoto's maken! zie dit bericht voor meer informatie en schema.Trainers/coaches, jullie medewerking gevraagd!

Wij gaan van alle teams een teamfoto maken en vragen jullie medewerking hiervoor. Het schema wat in dit bericht onderstaand te downloaden is, geeft aan wanneer er een foto van jullie wordt gemaakt en door wie.

Willen jullie op de aangeven tijd klaar staan op het grasveld, ongeveer bij de dug-outs. Dan zal de fotograaf jullie daar ophalen. De foto wordt genomen tegen de bosrand naast nieuwe hockeyveld. Graag het wedstrijdtenue dragen!

Na het maken van de foto, zal hij/zij vragen naar emailadres van trainer/coach. Wij zullen dan een mailtje sturen met de foto om vervolgens de juiste namen door te geven van de teamleden op de foto. De foto zal op onze website worden geplaatst. Mochten er ouders hiertegen bezwaar hebben, gaat dit kind niet op de foto.

Schema teamfoto's seizoen 2015 - 2016

NB: foto van ODIK 2 wordt half uur voor wedstrijd gemaakt ipv in rust zoals in schema staat..

Voor vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Namens de PR Commissie,

Marga Malestein
Claudia van de Heg


U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen