Nieuwe voorzitter Technische Commissie

In goed overleg is besloten dat Jan-Willem van Ede zijn taken als voorzitter van de TC deze zomer overdraagt aan Gerard van de Heg. Voor Jan-Willem bleken zijn drukke baan bij Defensie en het hoofdtrainerschap van een korfbalvereniging (afgelopen seizoen bij Arena, volgend seizoen bij Kesteren) lastiger dan verwacht te combineren met het voorzitterschap van de TC.

Jan-Willem was sinds maart 2014 verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen ODIK. Hij vulde die taak met veel enthousiasme in en heeft de nodige uren in de vereniging gestoken. Voor die inzet is ODIK hem zeer dankbaar. We wensen Jan-Willem veel succes als hoofdtrainer bij Kesteren. Jan-Willem blijft betrokken bij ODIK. Volgend seizoen traint hij onder meer nog een jeugdteam.

Met Gerard van de Heg is een ervaren opvolger gevonden. Gerard speelde jarenlang in ODIK 1 en was tot 2010 al voorzitter van de TC. Gerard zal ad interim toetreden tot het bestuur. Hij neemt het voorzitterschap van de TC op zich voor een periode van één tot maximaal twee jaar. In samenspraak met Gerard zal al snel gezocht gaan worden naar iemand die zijn taken na verloop van tijd over kan nemen. Als bestuur zijn we blij dat Gerard van de Heg bereid is om het voorzitterschap van de TC op zich te nemen en we wensen hem daar alle succes bij.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen