ODIK denkt mee over herinrichting sportpark Oosterbos

De gemeente Barneveld heeft ODIK gevraagd om mee te denken over de herinrichting van sportpark Oosterbos. 

De gemeente onderzoekt momenteel of het mogelijk is om de Julianaschool te verhuizen naar de Wethouder Rebellaan. De school zou dan moeten komen op de plaats waar nu het hoofdveld van hockeyclub MHC Barneveld gelegen is. 
 
Omdat de velden van ODIK in 2017 aan vervanging toe zijn en ook MHC Barneveld wensen hebben op accommodatiegebied, wil de gemeente de herinrichting van het complex in één keer met alle partijen samen oppakken. 
 
ODIK staat in principe positief tegenover het plan, al hebben we natuurlijk wel onze wensen en aandachtspunten. Zo willen we graag in 2017 over op de nieuwe, kleinere veldafmetingen, vinden we het belangrijk dat we genoeg ruimte hebben om groei op te vangen in de komende jaren en denken we ook na over het afwerken van meer jeugdwedstrijden op het kunstgras. 
 
Uiteraard houden we jullie op de hoogte over de ontwikkelingen. Als je ideeën of vragen hebt, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer over de ontwikkeling van het complex kan je lezen op de website van de gemeente Barneveld. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen